Η COMBATT συμμετείχε και υποστήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, 10-13 Απριλίου 2019 στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ

Στόχος του Φεστιβάλ, σύμφωνα με τους διοργανωτές του είναι η ανάδειξη της ανακύκλωσης, η προβολή της σημασίας της και η ευαισθητοποίηση των μαθητών, δημοτών και επισκεπτών της πόλης, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση της εικόνας της καθώς και τον εκσυγχρονισμό της συλλογής και αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών.

Εκπρόσωποι του ΣΣΕΔ COMBATT ενημέρωσαν τους επισκέπτες του φεστιβάλ (μικρούς και μεγάλους) για τη σημασία και τον ορθό τρόπο συμμετοχής τους στην ανακύκλωση μπαταριών.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της COMBATT Δρ. Διονύσης Μπουντουβάς, συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 με θέμα «Πορεία Υλοποίησης Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων», στην οποία αναφέρθηκε τόσο στην ανάγκη για ορθή περιβαλλοντικά διαχείριση της μπαταρίας όσο και για τις ιδιαιτερότητες στον τρόπο συγκέντρωσης και συλλογής του αποβλήτου.

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας, ο κ. Μπουντουβάς είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο περίπτερο της εταιρείας και να συνομιλήσει με τον Αν. ΥΠΕΝ κ. Σωκράτη Φάμελλο για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων & βιομηχανίας και να τον ενημερώσει για την πορεία και τις δραστηριότητες της COMBATT.