Η Combatt συμμετέχει στο διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΕΟΑΝ και το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης και Μείωσης Αποβλήτων, 19 και 20 Νοεμβρίου 2017

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης και το Πράσινο Ταμείο σας προσκαλούν στο διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνουν, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης και Μείωσης Αποβλήτων, την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στη Βίλα Καζούλη στην Κηφισιά.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 15:00-20:00, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας έξυπνους τρόπους μείωσης των απορριμμάτων τους, θα παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, θα απολαύσουν ζωντανή μουσική- τζαζ ανακύκλωσης και θα πειραματιστούν με ενδιαφέρουσες κατασκευές αξιοποιώντας είδη της καθημερινότητάς μας.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από τις 10:30-14:00, σειρά έχουν ομιλίες στο πλαίσιο του «4ου Φόρουμ Διαβούλευσης για την Πρόληψη των Αποβλήτων» στο πλαίσιο του έργου LIFE REWEEE, σχετικές με:

• τον ρόλο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) στην πρόληψη και την ανακύκλωση,

• δυνατότητες χρηματοδότησης δράσεων για την πρόληψη και ανακύκλωση στην Ελλάδα. Το Χρηματοδοτικό Εργαλείο LIFE της ΕΕ.

• το περιβαλλοντικό τέλος και τις δράσεις για τη μείωση της πλαστικής σακούλας , καθώς και

• τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο έργο LIFE REWEEE, που αφορά στην πρόληψη και επαναχρησιμοποίηση ηλεκτρικών συσκευών.

Παράλληλα, θα γίνουν εκτενείς αναφορές σε ενέργειες πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων από δήμους και σχολεία, και άλλους φορείς.

Το φεστιβάλ υποστηρίζεται από το Δήμο Κηφισιάς και τα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης.

Είσοδος Ελεύθερη. 

Σας περιμένουμε!

4ο Φόρουμ Διαβούλευσης

Περισσότερα