Η Combatt συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΠΑΓΩΓΗ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Κυκλική Οικονομία και Μηδενικά Απόβλητα με τίτλο ΕΠΑΓΩΓΗ συνεχίζεται στα σχολεία των δήμων Αττικής, Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας, υπό την αιγίδα του ΕΟΑΝ. Η Combatt συμμετέχει για δεύτερη χρονιά μέσω του προγράμματος, στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αρχών κυκλικής οικονομίας και ορθής περιβαλλοντικά διαχείρισης των αποβλήτων συσσωρευτών/μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα «ΕΠΑΓΩΓΗ» είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συνδυάζει την εκπαίδευση με την εφαρμογή της «Διαλογής στην Πηγή» και έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κυρίως των μαθητών Α΄ Βάθμιας εκπαίδευσης αλλά μέσω αυτών και των πολιτών των συνεργαζόμενων Δήμων, σε θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Διαλογής στην Πηγή.

Η NoWaste21 διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρουσιάζεται στους μαθητές με τον τίτλο «Κυκλική Οικονομία και Μέλλον Χωρίς Απόβλητα», και οι εκπαιδευτικές της δράσεις, έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.