Η COMBATT στην 6η διεθνή έκθεση Verde-Tec/ Τεχνολογίες περιβάλλοντος με πολυδιάστατη δράση 29-31/03/2024| MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Η COMBATT γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της και παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για ενημέρωση & ευαισθητοποίηση της αγοράς σχετικά με την περιβαλλοντικά ορθή και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών στην Ελλάδα, συμμετέχει στην 6η διεθνή Έκθεση VerdeTec/ Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, στις 29-31 Μαρτίου 2024 στο MEC Παιανίας, περίπτερο Β19.

 

 

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής μας παρουσίας, διοργανώνουμε δύο εκδηλώσεις με σκοπό να ενημερώσουμε για σημαντικά θέματα κυκλικής οικονομίας και ανακύκλωσης αποβλήτων:

 

  • Η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Κυκλική Οικονομία – Ανακύκλωση Αποβλήτων – Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις μπαταρίες και τα απόβλητα μπαταριών» θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του  Συνδέσμου Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων – ΣΕΠΑΝ, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 | 13:00 – 15:00, στη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του MEC Παιανίας. Μαζί με εκπροσώπους Ευρωπαϊκών & Ελληνικών φορέων  καθώς και με στελέχη της αγοράς  θα διερευνήσουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον που σέβεται το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές!

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://combatt.eu/VerdeTecCircularEconomy

 

 

  • Η δεύτερη εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Οδηγού χρήσης & διάθεσης των μπαταριών Ιόντων λιθίου» , θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024| 12:00 – 13:00, στην αίθουσα Workshop 2 του MEC Παιανίας. Ο οδηγός είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της COMBATT με την Circular Innovative Solutions (CIS) και τον Δρ. Αδαμάντιο Σκορδίλη και σκοπό έχει να ενημερώσει για τις βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση των μπαταριών λιθίου σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://combatt.eu/VerdeTecLithiumBatteries