Δυναμική συμμετοχή της Combatt στην 86η Δ.Ε.Θ.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και φέτος (για πέμπτη συνεχόμενη φορά) η συμμετοχή της COMBATT στην 86η Δ.Ε.Θ.

Με κεντρικό μήνυμα «η συμβολή σου μετράει»  ήταν παρούσα στο περίπτερο 10 (stand 7), που φέτος ήταν αφιερωμένο στην Kυκλική Oικονομία και πιο συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, την ενέργεια και τη βιώσιμη δόμηση.

Το περίπτερο δέχθηκε πλήθος επισκεπτών που επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση πόρων και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού η COMBATT δημιούργησε φέτος ένα παιχνίδι-ερωτηματολόγιο όπου οι επισκέπτες συμμετείχαν με σκοπό την ενημέρωσή τους για τον ρόλο των μπαταριών στην ενεργειακή μετάβαση και την βιώσιμη ανάπτυξη και τον τρόπο με τον οποίο η περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση των αποβλήτων προωθεί τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Ως επιβράβευση έπαιρναν δώρο την τσάντα πολλαπλών χρήσεων της COMBATT μαζί ενημερωτικό υλικό και ένα πρακτικό power bank.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της COMBATT επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν για τις σημαντικές εξελίξεις στο τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο Γεν. Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλης Γραφάκος, ο Γεν. Γραμματέας Δασών κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Πρόεδρος και ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης  κ.κ. Βαγγέλης Καραμίντζιος και Νίκος Χιωτάκης καθώς και παράγοντες της αγοράς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.