Δυναμική παρουσία της Combatt, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στην 87η ΔΕΘ!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Combatt, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στην 87η ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε 9-17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος μας στο Περίπτερο 10, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην Κυκλική Οικονομία και την Ενέργεια, προσέλκυσε σημαντικό αριθμό στελεχών της αγοράς καθώς επίσης και επισκέπτες κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων πολλοί νέοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλα τα σημαντικά & ενδιαφέροντα νέα της ανακύκλωσης μπαταριών!
Ειδικά, στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ, σχεδιάσαμε μια web-based εφαρμογή, αφιερωμένη στα πολύτιμα οφέλη της Κυκλικής Οικονομίας, προσφέροντας στους επισκέπτες του περιπτέρου μας μια εμπειρία ψυχαγωγίας και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης!
Με βασικό μας μήνυμα «έχεις το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον» συνεχίσουμε σταθερά να επενδύουμε σε δράσεις ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης, με στόχο να αναδείξουμε τη συμβολή της ορθής διαχείρισης αποβλήτων συσσωρευτών στο δρόμο προς την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.