Διάκριση της COMBATT Α.Ε. στα Circular Economy Awards 2023

H Combatt ξεχώρισε με τη δράση της  «Ψηφιακή ιχνηλάτηση επικίνδυνων αποβλήτων» αποσπώντας Bronze βραβείο στην κατηγορία «Hazardous Waste» στη φετινή διοργάνωση των Circular Economy Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στο Radisson Blu Park Hotel.

Το βραβείο παρέλαβε ο Δρ. Διονύσης Μπουντουβάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Combatt με την ομάδα του και εκπροσώπους της εταιρείας Threenitas, η οποία συνέβαλε στην τεχνική υποστήριξη του έργου.

Η COMBATT εργάζεται προκειμένου ο τομέας της διαχείρισης των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας να είναι, θεσμικά και διαδικαστικά, προετοιμασμένος για τον κομβικό ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει στο άμεσο μέλλον. Η ψηφιοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των αποβλήτων αποτελεί κρίσιμο κομμάτι της επόμενης μέρας και η COMBATT πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα, σε συνεργασία με την εταιρεία Threenitas, έχοντας δημιουργήσει μια βραβευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία συστηματοποιεί την καταγραφή και την επεξεργασία των δεδομένων σε πλήρη συμμόρφωση τόσο με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας όσο και του ΕΟΑΝ και ταυτόχρονα εξυπηρετεί την απλούστευση και την αποτελεσματικότητα των προβλεπόμενων  ελέγχων. Το επόμενο βήμα θα είναι η προσφορά αυτών των δυνατοτήτων  σε πραγματικό χρόνο ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τις απαιτήσεις του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για πληρέστερη καταγραφή δεδομένων και αυξημένη ιχνηλασιμότητα σε όλη την αξιακή αλυσίδα των μπαταριών. Στο πλαίσιο αυτό έχει σχεδιάσει & υλοποιήσει την απαραίτητη υποδομή για τη διασύνδεση της Ολοκληρωμένης Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας  με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος.